Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Økologiske velværeprodukter fra Negev

Dersom du har allergi mot «ikke-naturlige» ingredienser som finnes i de fleste såper og hudpleieprodukter, kan produktene fra Faran være løsningen.
Dersom du har allergi mot «ikke-naturlige» ingredienser som finnes i de fleste såper og hudpleieprodukter, kan produktene fra Faran være løsningen.
En ny importør av israelske varer selger nå sine produkter på torget.miff.no. Faran tilbyr økologiske og organiske velværeprodukter fra Mizpe Ramon i Negev.

MIFF har helt siden 2002 drevet Norges største Israel-relaterte nettbutikk, hvor en rekke uavhengige forhandlere og Israel-importører selger sine varer. I forrige uke kunne vi ønske en ny norsk importør av Israel-produkter velkommen. Faran Norge tilbyr 42 ulike produkter innenfor kategoriene bad/ spa, omsorg, ansikt og barn og mamma.

Haldis Kleppe Akselsen og Inger Braut Malmin. (Foto: Privat)
Haldis Kleppe Akselsen og Inger Braut Malmin. (Foto: Privat)

Faran-produktene er produsert i Mizpe Ramon, som ligger på kanten av Ramon-krateret i Negev-ørkenen.

– Produktene blir produsert etter naturens egne prinsipper, med Negevørkenen som kilde til inspirasjon, sier Haldis Kleppe Akselsen og Inger Braut Malmin i Faran Norge. De to norske kvinnene ble inspirert til å importere produktene til Norge da de var på Israel-reise og besøkte Mizpe Ramon i april 2012. Salget i Norge startet de 13. mars i Friluftshuset ved Orrestranden på Jæren, ikke langt fra der de bor.

– Faran bruker lokale ingredienser fra Middelhavsområdet og produserer under de strengeste kosmetiske standarder, sier de norske importørene. De aller fleste produktene er av naturlig opprinnelse, noe som skal være sjelden i den internasjonale kosmetikkindustrien. I tillegg er de aller fleste produktene sertifisert av Ecocert, som er den første og en av de mest anerkjente merkingene for økologiske produkter.

– Vi tilbyr økologiske hudpleieprodukter som virker. Produktene er trygge å bruke og anbefales til hele familien, da de inneholder noen av de beste og mest næringsrike ingredienser som naturen kan by på, sier Haldis Kleppe Akselsen. Eksempler på råstoffer er avokado, aloe vera, oliven, lavendel, sitrus, peppermynte, rosmarin, kamelmelk.

Dersom du har allergi mot «ikke-naturlige» ingredienser som finnes i de fleste såper, hudpleieprodukter, kan disse produktene være løsningen.

– Vi har kunder med slike allergier som har prøvd ut Faran-produktene med veldig gode resultater, sier importørene.

Faran Norge tilbyr et stort utvalg produkter.
Faran Norge tilbyr et stort utvalg produkter.

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart