Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

To terrorceller pågrepet

Skytevåpen som Shin Bet mener er brukt i terrorangrep, og ammunisjon. (Foto: Shin Bet)
Skytevåpen som Shin Bet mener er brukt i terrorangrep, og ammunisjon. (Foto: Shin Bet)
Etterretningstjenesten Shin Bet har pågrepet terrorister de mener har stått bak skyteangrep mot soldater og sivile på Vestbredden.

Shin Bet bekjentgjorde torsdag at de har gjort arrestasjoner av medlemmer av to terrorceller på Vestbredden, ifølge Times of Israel. Pågripelsene av terroristene skjedde i løpet av desember og januar. Under etterforskningen har israelske styrker funnet og konfiskert fem rifler, en pistol og ammunisjon. Det er uklart nøyaktig hvor mange personer terrorcellene besto av.

Den ene cellen holdt til i Beit Rima nord for Ramallah og var tilknyttet terrororganisasjonen PFLP. Den andre holdt til i Bani Naim, øst for Hebron, og det er ikke klart hvilken organisasjonstilknytning den hadde. Etterforskerne mener de to cellene til sammen har vært ansvarlige for en rekke angrep med skytevåpen og brannbomber mot israelske kjøretøyer og IDF-soldater.

PFLP-cellen har vedgått å ha hatt planer om å utføre flere angrep, blant annet et angrep mot en IDF-base, et knivangrep og kidnapping av en soldat, opplyser Shin Bet.

Mandag ble det kjent at også en annen terrorcelle ble pågrepet i januar. Cellen på 11 personer var tilknyttet Hamas, holdt til i Hebron, og hadde en rekke angrepsplaner.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart