Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tenk deg å være israeler i Trondheim denne helgen

MIFF Trondheim fikk besøk av fire israelere (fire til høyre) på stand lørdag 29. juli. Fra venstre Søren Andersen, Robert Johnstad, Knut Willy Johnsen og Christian Haraldsen fra MIFF Trondheim. (Foto: Geir Knutsen, MIFF)
MIFF Trondheim fikk besøk av fire israelere (fire til høyre) på stand lørdag 29. juli. Fra venstre Søren Andersen, Robert Johnstad, Knut Willy Johnsen og Christian Haraldsen fra MIFF Trondheim. (Foto: Geir Knutsen, MIFF)
Mens du spaserer rundt i gatene avslører Google at du er i boikottland. I Erkebispegården skal Kirkens Nødhjelp og en biskop i Den norske kirke ha sverte-Israel-seminar. Men i gågaten Nordre åpenbarer noe helt annet seg.

Tenk deg at du er israeler på ferie i Trondheim lørdag 29. juli. Mens du går gjennom gågata Googler du litt, og oppdager at byen går inn for boikott av hundretusenvis av israelere og at flere av byens ledere rutinemessig demoniserer hjemlandet ditt.

I et butikkvindu, nei i flere, ser du at hjemlandet ditt blir anklaget for apartheid. Noen har «hedret» butikken fordi de ikke selger varer fra Israel. Når du går forbi Erkebispegården ser du at Kirkens Nødhjelp og en biskop i Den norske kirke skal bruke dagen derpå til å ha sverte-Israel-seminar.

Men så skritter du inn i gågaten Nordre. Der åpenbarer noe helt annet seg. Israelske flagg og en gjeng smilende nordmenn hilser deg velkommen med «Shalom» og forteller at de er ute på gaten for å tale israeleres sak til trøndere og turister som ellers ville latt seg lure av den anti-israelske propagandaen.

Noenlunde slik opplevelse fikk disse israelerne (fire til høyre) da de møtte MIFF Trondheim (til venstre) i går.

Bli med på laget du også!

Vipps-gaver til MIFFs arbeid 39881

Bankkonto-gaver til MIFFs arbeid 78770654539

miff.no/trappoppforisrael/

miff.no/med-israel-for-fred/BliMedlem


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart