Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Demonstranter på Gaza brant franske flagg og hyllet Islamsk Stat

Skjermdump fra reuters.com.
Skjermdump fra reuters.com.
- Dere som tilber korset, må bare vente dere flere av islams helter, ropte en gruppe salafister på Gaza-stripen i dag. Utenfor fransk kultursenter hyllet de Paris-terroristene.

Som regel nekter Hamas-myndighetene på Gaza-stripen sine innbyggere å stimle sammen til demonstrasjoner. Men i dag ble det gitt tillatelse til en gruppe salafister å markere sin avsky mot Frankrike og hylle Islamsk Stat i nærheten av et fransk kultursenter.

– Vi sier til Frankrike og verdens land at selv om islam påbyr oss å vise respekt for alle religioner, påbyr den oss også å straffe og drepe alle de som angriper og krenker islams profet Muhammed, sier demonstranten Abu Abdallah al-Makdissi til nyhetsbyrået Reuters.

Flere av demonstrantene bar uniformer som ligner på uniformene til Islamsk Stat, og de identifiserte seg som tilhengere av ulike jihadist-salafist grupperinger. Det ble holdt opp bilder av de tre radikale islamistene som drepte journalister, politimenn og jøder i Paris tidligere denne måneden.

– Dere som tilber korset, må bare vente dere flere av islams helter, ropte demonstrantene.

Flere titalls politimenn fra Hamas holdt vakt under markeringen. Det brøt ut tumulter på slutten av demonstrasjonen, og Hamas-mennene skjøt i været for å spre demonstrantene.

Blant palestinerne er det sterkere støtte og mindre motstand mot Islamsk Stat (IS) enn i andre arabiske land, viser meningsmåling.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart