Bøker som avslører løgner

Bestill i dag ›

- Det er ikke over før det er over

Forsvarssjef Benny Gantz (t.v.) skryter av "modenheten" og "motet" til innbyggerne i Sør-Israel. (Foto: IDF)

Forsvarssjef Benny Gantz (t.v.) skryter av "modenheten" og "motet" til innbyggerne i Sør-Israel. (Foto: IDF)

- Våre fiender er i ferd med å bli sterkere, sier forsvarssjef Benny Gantz etter de siste dagers rakettangrep mot Sør-Israel.

Kenneth O. Bakken

13.03.2012 12:03

Israels fiender på Gaza-stripen er i ferd med å bli sterkere, selv om det fortsatt er liten tvil om at Israels hær er langt sterkere enn dem. Det sa forsvarssjef Benny Gantz på en pressekonferanse tirsdag.

Gantz lovpriste innbyggerne i Sør-Israel og deres utholdenhet i en tøff tid, ettersom rundt 222 raketter er avfyrt mot området de siste dagene. IDFs operasjoner på Gaza-stripen, som til nå har tatt 26 liv, hvorav 22 terrorister, beskrev forsvarssjefen som “svært bra”. Forsvaret vil fortsette å overvåke situasjonen i sør og må la ting utvikle seg for å se om det virkelig vil bli en våpenhvile.

– Det er ikke over før det er over. Ro vil bli besvart med ro. Ild vil bli besvart med ild, forsikret han.

– Vi har gjort og vil fortsette med å gjøre alt for å treffe de nødvendige mål, men vi vil gå så langt som det er menneskelig mulig for å beskytte våre innbyggere, la Gantz til.

 


Bli medlem av MIFF med SMS

Stå sammen med Israel og det jødiske folket! Bli medlem av MIFF ved å sende kodeordet MIFF på SMS til nummer 2160.Kun kr. 200,- ut året. Belastes din telefonregning.

Posted by Med Israel for fred (MIFF) on 18. juni 2015
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør