Bak disse bildene skjulte det seg Hamas-agenter

IDF har lagt fram disse bildene som eksempler på hvilke bilder Hamas-agentene brukte. (Foto: IDF)

IDF har lagt fram disse bildene som eksempler på hvilke bilder Hamas-agentene brukte. (Foto: IDF)

- Hamas forsøkte å ta kontroll over smarttelefonene til israelske soldater, melder IDF.

Conrad Myrland

11.01.2017 20:01

Det israelske forsvaret (IDF) har avdekket et forsøk fra terrororganisasjonen Hamas på å spionere på israelske soldater via sosiale medier. Hamas-agenter skjulte seg bak profiler med bilder av “attraktive kvinner”, skriver Times of Israel.

IDF har lagt frem et skjermbilde fra en chat hvor en falsk profil fra Hamas lenker til et virusprogram som kunne tatt kontroll over soldatens smarttelefon. Hamas-agentene kommuniserte med soldatene på hebraisk.

IDF melder at de har ryddet opp i saken.

– De som ble infisert, er ikke infisert lenger, sier en offiser i den militære etterretningen.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør