MIFF Drammen

Velkommen til åpne møter i MIFF Drammen. Lokalforeningen arrangerer møter flere ganger i halvåret.

I februar 2011 ble det arrangert MIFF-møte i Drammen, og 3. mai 2011 ble det holdt et formelt oppstartsmøte for MIFF Drammen.

MIFF Drammen samler vanligvis mellom 20 og 40 personer på de åpne møtene i Bragernes Menighetshus, peisestuen i Kirkegaten 7. Vi er så heldige å ha noen som alltid stiller opp på møtene med salg av forskjellige helseprodukter fra Dødehavet m.m. Dessuten stiller noen av medlemmene med salg av nye og eldre, brukte Israelsbøker til salgs på møtene. Dørene åpnes kl. 18 til samtale , kaffe med noe å spise hver gang. Møtene kunngjøres i Drammens Tidende.

Se oversikt over alle MIFF-møter.

Karl Frode Hilton, styreleder MIFF Drammen
Mob.             920 93 971

Bli med i MIFF Drammens Facebook-gruppe, og få arrangementinvitasjon til alle møter! (Lenke fører til Facebook-gruppe, kun tilgjengelig for brukere innlogget på Facebook.)

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør