MIFF i alle fylker

Conrad Myrland presenterte boken "Hvorfor Israel?" på MIFF Forum 25. september 2016. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Conrad Myrland presenterte MIFFs nyeste bok "Hvorfor Israel?" på MIFF Forum 25. september 2016. (Arkivfoto: Tor-Bjørn Nordgaard).

15. februar 2017 blir en milepæl. MIFF har da hatt møter, og daglig leder Conrad Myrland har holdt foredrag, i alle 19 fylker.

Conrad Myrland

14.02.2017 14:02

I de fleste fylker har MIFF aktive lokalforeninger. I andre fylker har MIFF arrangert sporadiske møter. Historiens første MIFF-møte i Finnmark ble arrangert i januar 2016. Onsdag 15. februar 2017 blir historiens første MIFF-møte avholdt i Sogn og Fjordane. Da har MIFF avholdt møter i alle landets 19 fylker. Daglig leder Conrad Myrland, som skal ha foredraget i Førdehuset, har med det også forsvart Israels sak i alle landets fylker.

Bor du i nærheten av Førde, så håper vi å se deg onsdag kveld!

Har du venner i nærheten av Førde, så send dem en invitasjon til møtet – det kan du enkelt gjøre via Facebook-invitasjonen. I MIFFs lokalforeninger blir det en lang rekke interessante møter de neste ukene – se hele oversikten.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør