MIFF in your own language

Read MIFF in your own language through Google Translate.

Read MIFF in your own language through Google Translate.

MIFF is Scandinavia's largest pro-Israel website. You can read it in Arabic, Hebrew, Russian, English, Spanish and many other languages.

Odd Myrland

19.06.2017 10:06

The Google Translate program can include an entire website and translate it into another language, such as English. “Google English” has a poor language, often it is meaningless, sometimes it gives the opposite meaning of the original. But if you read reasonably, you can get a good impression of the original meaning. The debates in Facebook do not show. Not all links work. The program does not work between Nordic languages.

For other languages, open www.miff.no in Google Translate.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør