Besøket på miff.no har passert fjorårets totale besøk

Bli medlem av MIFF nå!

Bli medlem av MIFF nå!

Et drøyt halvår inn i 2017 er besøket på miff.no større enn hele 2016.

Conrad Myrland

24.07.2017 10:07

I midten av juli passerte besøket på miff.no det totale besøket på nettsiden i 2016. I fjor registrerte Google Analytics 757.495 besøk på Med Israel for freds nettside. Rekordåret hittil var 2014, da miff.no hadde 1.202.833 besøk. Dersom besøket i siste halvår fortsetter som i vårhalvåret, vil denne rekorden bli slått.

Takket være våre medlemmer og støttespillere er alle Med Israel for freds artikler på miff.no gratis tilgjengelig for alle interesserte. Den beste takken du kan gi er å bli medlem (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539. Med din hjelp kan vi nå enda flere med israelernes perspektiver og beste argumenter!


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør