Israelske ungdommer i MIFF Bergen: Våre historier

De israelske ungdommene Aviad Hudady og Eden Eini deltar på ungdomskonferansen.

Onsdag 15. februar 2017 kl. 19:00 inviterer MIFF Bergen til åpent møte i Bergen rådhus med foredrag av Aviad Hudady og Eden Eini fra StandWithUs i Israel.

Geir Knutsen

07.09.2016 01:09

OBS: Endring av foredragsholder. Det tidligere planlagte foredraget med Tor-Bjørn Nordgaard utsettes.
I stedet får vi besøk av de to ungdommene Aviad Hudady og Eden Eini fra organisasjonen StandWithUs i Israel.
Etter invitasjon fra MIFF skal de delta på MIFFs ungdomskonferanse på Gardermoen helgen 17. til 19. februar. De vil besøke flere av MIFFs lokalforeninger i dagene før ungdomskonferansen.
Her kan du lese om Aviad og Eden:
Aviad Hudady.

Aviad Hudady.

Aviad Hudady ble født og vokste opp i Beersheba, den største byen i det sørlige Israel. Han kommer fra en ortodoks jødisk familie. Etter militærtjenesten har han blant annet produsert flere TEDx-arrangementer. Han jobber nå for en radiostasjon og som markedsførings- og PR-sjef for et teater. I tillegg studerer han Geografi og om Midtøsten sammen med muslimer og kristne på Ben Gurion-universitetet i Beersheba. Han har deltatt i StandWithUs’ prestisjefylte “Israel Fellowship program of Public Diplomacy and Israel Education”. På fritiden liker Aviad å spille piano og gitar.
Eden Eini.

Eden Eini.

Eden Eini er fra landbyen Katzir, som ligger i Wadi Ara-området i det nordlige Israel der det er mange arabiske byer og landsbyer. Det har gitt henne verdifull lærdom om sameksistens med sine arabiske naboer. Eden har vært speider i mange år. Hun har også vært spesielt engasjert for å hjelpe ungdommer med spesielle behov.
Etter militæret, hvor hun var tilknyttet fallskjermjegeravdelingen, jobbet hun i fire år som utdanningsrådgiver for barn. Hun har studert ved Oranim Academic College og er nå ansatt der som utdanningskoordinator på den internasjonale skolen deres. Eden har nylig fullført StandWithUs’ utdanningsprogram “Israel Fellowship program and Israel Education”.
Sted: Kantina i Bergen rådhus.
Velkommen! Ta med venner og kjente til et spennende foredrag!
Kontaktperson: Frode F. Jacobsen

Gateadresse: Rådhusgaten 10
Navn på lokalet: Bergen rådhus
Sted: Bergen
Starttid: 15. februar 2017 kl. 19.00


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør