Avi Rabinovitch i MIFF Lister: Israels mange utfordringer

Avi Rabinovitch. (Foto: privat)

Avi Rabinovitch. (Foto: privat)

Mandag 11. september kl. 20:00 inviterer MIFF Lister til åpent møte med foredrag av Avi Rabinovitch i Lyngdal kulturhus.

Geir Knutsen

11.08.2017 20:08

Avi Rabinovitch (66) har en mastergrad innen Statsvitenskap og offentlig administrasjon fra Bar-Ilan-universitetet i Ramat Gan. Han har lang erfaring som rådgiver innen internasjonale forbindelser, blant annet for visestatsministeren, Jødisk Nasjonalfonds avdeling for Kina og Asia, og for vennskapsbyer. I tillegg har han vært generaldirektør for fire forskjellige internasjonale forum.
Fra 1989 etablerte han de første kontaktene mellom vennskapsbyer i Israel og Kina. Det var før diplomatiske forbindelser mellom landene ble opprettet. Rabinovitch har tidligere holdt foredrag for norske grupper. Foredraget holdes på engelsk, men vil bli tolket til norsk.
Tittel på foredraget: Israels mange utfordringer.
Enkel bevertning.
Gratis adgang.
Velkommen!
Kontaktperson:
Styreleder Gerd Strandmoen.
Mobil: 97012871
E-post: [email protected]

Gateadresse: Torggata 4
Navn på lokalet: Lyngdal kulturhus
Sted: Lyngdal
Starttid: 11. september 2017 kl. 20.00


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør