Bestill bøker fra MIFF

Nå kan du bestille den nye boken "Hvorfor Israel?" av Conrad Myrland og Odd Myrland. Bli medlem av bokklubben eller bestill minst to bøker, og du får GRATIS forsendelse. Bøkene blir sendt til deg med faktura.

Legg til

I boken Hvorfor Israel? forklarer forfatterne Conrad Myrland og Odd Myrland hvorfor det jødiske folk må ha sin egen stat. Det var ingen feil at Israel ble opprettet, tvert imot ville det vært en løsning på dagens flyktningkrise om andre etniske og religiøse minoriteter i Midtøsten også fikk sin egne stater. Boken gir svar på et stort antall dagsaktuelle spørsmål om Israel og Midtøsten.

PRIS 298,-

Legg til

I boken Løgnindustrien avslører den israelske veteranjournalisten Ben-Dror Yemini den anti-israelske propagandaens løgner. Det har vært stor etterspørsel etter løgnindustriens varer og tjenester i Norge. Derfor er denne boken veldig viktig. Løgnindustrien ble lansert på norsk i oktober 2015.

464 sider.

NÅ kun 249,- Før 298,-

Legg til

Israel under lupen avslører arabernes frimerkekrig mot Israel. Arabiske stater har illustrert store deler av Israels historie på frimerker. Når filatelisten Olav Vidar Landsverk kommenterer og korrigerer propagandaen blir det en unik, spennende og lærerik reise fra britisk mandattid til i dag.

352 sider.

NÅ kun 149,- Før 298,-

Legg til

Halvmåne og hakekors avslører alliansen som holdt på å kvele Israel i fødselen. Viktig for alle som ønsker å forstå bakgrunnen for dagens konflikt. Israel ble opprettet for sent til å redde Europas jøder, men i tide til å bli en nødhavn for jøder fra arabiske land.

272 sider.

NÅ kun 149,- Før 298,-

Legg til

Dobbeltspill avslører sviket fra palestinske ledere, som snakker om fred på engelsk til Vesten, men forbereder sine egne innbyggere på krig når de kommuniserer på arabisk. Viktig for alle som ønsker å forstå hva som hindrer fred i dagens situasjon.

320 sider.

NÅ kun 149,- Før 298,-

Du får automatisk tilsendt nye bokutgivelser fra MIFF med gratis forsendelse! Dersom du oppgir e-post vil du ha mulighet til å reservere deg for hver enkelt bok i forkant. Ingen kjøpsforpliktelse.


Du har bestilt:

– Forsendelse 50,-
(Bli medlem av bokklubben eller bestill 2 bøker eller flere for gratis forsendelse.)


Pris før rabatt: 0

Din rabatt: 0

Totalt å betale på faktura: 0

– Forsendelse 50,-
(Bli medlem av bokklubben eller bestill 2 bøker eller flere for gratis forsendelse.)

Pris før rabatt: 0

Din rabatt: 0

Totalt å betale: 0