Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Avtalen setter verdensfreden i fare

Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Jolanda Flubacher, WEF)
Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Jolanda Flubacher, WEF)
- Avtalen gir Iran trillioner av kroner til å finansiere sin maskin for terror og erobring, sier statsminister Benjamin Netanyahu.

I dag er den foreløpig siste fristen for atomforhandlingene mellom Iran og de fem faste medlemmene av FNs sikkerhetsråd pluss Tyskland.

Senest lørdag understreket Irans øverste leder ayatollah Ali Khamenei at kampen mot «arrogante makter» [særlig USA] skal fortsette.

– Å bekjempe global arroganse er kjernen i vår revolusjon og vi kan ikke sette det på pause, sa Khamenei til universitetsstudenter i Teheran.

Statsminister Benjamin Netanyahu kommenterte atomforhandlingene i regjeringsmøtet i Jerusalem søndag.

– Herskeren i Iran ble sitert på at USA må bekjempes, selv om det blir en avtale. Presidenten i Iran, Rouhani, ledet en hatmarsj gjennom gatene i Teheran hvor amerikanske og israelske flagg ble brent og mange ropte «Død over Amerika» og «Død over Israel», sa Netanyahu.

– Avtaleforslaget som ligger på bordet, baner veien til at Iran får atombomber og det gir landet trillioner av dollar til å finansiere sin maskin for terror og erobring. Denne avtalen setter freden i fare for hele verden, fortsatte Netanyahu, ifølge Israel Hayom.

– Iran skjuler ikke sin intensjon om å fortsette sin morderiske aggresjon mot dem som de forhandler med. Kanskje noen av stormaktene er villig til å gi etter for en virkelighet diktert av Iran, som gjentatte ganger oppfordrer til ødeleggelse av Israel. Men vi vil ikke akseptere det, slo Israels statsminister fast.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart