Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lady Gaga: – Tel Aviv var fantastisk

Lady Gaga. (Illustrasjonsfoto)
Lady Gaga. (Illustrasjonsfoto)
- Ååå, Israel var fantastisk. Tel Aviv var storartet. Verdens syn på Israel er ikke slik landet virkelig er, sier Lady Gaga.

Mens VG melder at bare rundt 5500 fans deltok på mandagens Lady Gaga konsert i Telenor Arena i Oslo var det rundt fire ganger flere publikummere på plass da hun spilte utendørs på den gigantiske arenaen i Hayarkon Park i Tel Aviv lørdag 13. september. Der kunne over 23 000 ivrige fans – etter 6 års ventetid – igjen høre hennes mange hits, forteller Times of Israel.

Lady Gaga var den første superstjernen som holdt konsert i Israel etter at rakettregnet fra Hamas og de andre terrororganisasjonene i Gaza hadde ledet til avlyste konserter med artister som Neil Young, The Backstreet Boys og Lana del Rey i sommer.

I ukene før Hamas startet rakettangrepene hadde stjerner som Justin Timberlake og Rolling Stones holdt konserter i Israel. Også Lady Gaga imponerte fansen med hebraiske ord og setninger. Hun startet konserten sin med «Ani ohevet et chem» (Jeg elsker dere) og avsluttet mange av sangene med «Toda raba» (Tusen takk).

I et intervju publisert i den britiske avisen The Independent fredag 26. september sier hun følgende om konserten i Tel Aviv: – Ååå, det var fantastisk. Tel Aviv var storartet. Verdens syn på Israel er ikke slik det virkelig er. Det er et vakkert sted, folkene er i godt humør og jeg hadde et svært emosjonelt show med fansen. Det var fantastisk.»

Ifølge Times of Israel avsluttet hun konserten med følgende klare melding til det israelske publikum: “Put your hands up and cheer for yourselves. You are strong, you are brave, you are confident, and I f*cking love you, Israel.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart