Imri Ziv skal forsvare Israels ære i Eurovision

Imri Ziv håper å vinne Eurovision med låta "I Feel Alive". (Foto: Privat/Twitter)

Imri Ziv håper å vinne Eurovision med låten "I Feel Alive". (Foto: Privat/Twitter)

Med låten "I Feel Alive" håper Israel å vinne den 62. utgaven av Eurovision Song Contest.

Bjarte Bjellås

10.03.2017 14:03

Torsdag ble musikkvideoen til Israels bidrag til Eurovision 2017 sluppet. Den er full av hoppende glade mennesker på stranden i Tel Aviv, til musikken som er en blanding av moderne elektronisk musikk krydret med litt orientalske rytmer. Det er sangeren Imri Ziv som har fått det ærefulle oppdraget med å representere Israel i årets Eurovision, som arrangeres i midten av mai i Ukrainas hovedstad Kiev.

Israel er en av de mestvinnende nasjonene i sangkonkurransen. Landet har vunnet konkurransen tre ganger, like mange som Norge og Danmark. Irland troner på topp med hele sju seiere. Så gjenstår det å se om Zivs bidrag kan føre Israel til topps i konkurransen nok en gang. Her kan du høre låten og gjøre opp din egen mening;

YouTube Preview Image
Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør