Israelsk topp-pianist på turné på Østlandet

Gir gratiskonserter i Larvik, Sandefjord, Tyrifjord og flere steder i Oslo-området de neste dagene.
Haim Tukachinsky. (Bakgrunn: Will Powell, flickr)
Den profesjonelle pianisten Haim Tukachinsky ble drept av en fyllekjører. (Bakgrunn: Will Powell, flickr)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Den prisbelønnede, profesjonelle pianisten Haim Tukachinsky fra Israel har en konsertrekke i Norge denne og neste uke. Det er gratis inngang på konsertene, men det blir tatt opp kollekt. På konsertene spiller Tukachinsky musikk av blant annet Mendelssohn, Chopin, Liszt, Gershwin og Grieg.

Tukachinsky er utdannet i både piano og komposisjon ved Jerusalem Academy of Music and Dance og har vunnet flere priser, blant annet «The America-Israel Cultural fundation – AICM – Award» i 2007-2009. Foruten å gi konserter rundt i Israel, både som solist, akkompagnatør og i kammermusikk-grupper, har han deltatt i «Masterclasses» med kjente musikere og artister over hele verden, samt vært med i «Oxford Piano Festival» i 2008, opplyser hans norske samarbeidpartnere Tone Amundsen Stokland og Victoria Seline Stokland.

 

Her er konsertrekken:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNorsk Folkehjelp, PRIO og KLP åpner dørene for palestiner med terrorbånd
Neste artikkelFå israelere tror en tilbaketrekking fra Vestbredden gir fred med palestinerne
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise