Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Inviterer norsk næringsliv til Tel Aviv

Norsk næringsliv er invitert til Israel og Tel Aviv. (Foto: Ron Shoshani/Flickr)
Norsk næringsliv er invitert til Israel og Tel Aviv. (Foto: Ron Shoshani/Flickr)
Norsk-Israelsk Handelskammer inviterer norske bedrifter til Israel for å lære av deres suksess.

«Er du interessert i hvordan du kan utvikle din bedrift på dagtid, og samtidig utvide ditt profesjonelle nettverk på kveldstid ved strendene langs Middelhavet? Ønsker du å lære og høre om teknikker for å nå nye marked i et globalt innovasjonsmiljø? Hva med å finjustere din bedrifts ekspansjonsstrategi og møte potensielle framtidige forretningspartnere, investorer og klienter mens du nyter mat i verdensklasse?»

Med en slik innbydelse ønsker Norsk-Israelsk Handelskammer å lokke norske bedrifter til en rundreise i Tel Aviv og omegn. Turen arrangeres i løpet av høsten eller vinteren sammen med handelskammerets samarbeidspartnere i Israel.

«Tel Aviv-regionen er et internasjonalt senter for næringsutvikling og huser en rekke travle innovasjonsmiljø, verdensledende teknologiselskap, internasjonale investorer og anerkjente forskningssenter. Internasjonale selskap åpner og utvider stadig nye kontorer i denne regionen for å være en del av et ledende miljø innen kreativitet, utvikling og bedriftsstrategi,» skriver Norsk-Israelsk Handelskammer.

Turdeltakerne skal ha en arbeidsuke i Tel Aviv-regionen, med mål om å lære om innovasjon og utveksle erfaringer med lokale selskaper. Det hele starter med et møte med lokale partnere innenfor ulike industrier og slutter med at man velger individuelle møter innenfor spesifikke bransjer som cybersikkerhet, IT, medisinsk teknologi og annet. Israel er verdensledende innenfor mange av disse bransjene.

«Turen er skreddersydd for norske bedrifter. Forberedelse til og deltakelse i turen vil gi norske bedrifter muligheten til å møte og knytte relasjoner med lokale selskaper og organisasjoner, i tillegg til kunder, partnere og investorer.»

I tillegg skriver Norsk-Israelsk Handelskammer at de norske bedriftene kan bli kjent med suksessfulle israelske oppstartsbedrifter. Israel er en entreprenørnasjon og har den høyeste andelen oppstartsbedrifter per innbygger i hele verden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart