Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Palestinerne ser på utslettelse av jødene som en realistisk mulighet

Forsvarsminister Moshe Ya'alon trekker paralleller fra Holocaustminnet til eksisterende holdninger blant palestinerne. (Foto: Reuven Kapuscinski, flickr.com)
Forsvarsminister Moshe Ya'alon trekker paralleller fra Holocaustminnet til eksisterende holdninger blant palestinerne. (Foto: Reuven Kapuscinski, flickr.com)
Det sier Israels forsvarsminister Moshe Ya'alon i sin tale på Den internasjonale minnedagen for Holocaust.

– Israel vil ikke lenger tolerere palestinske provokasjoner og forsøk på å isolere oss i internasjonale institusjoner, sa forsvarsminister Moshe Ya’alon da han mandag holdt tale i forbindelse med markeringen av Den internasjonale minnedagen for Holocaust. Han rettet sterk kritikk mot de palestinske myndighetene for på den ene siden å hevde at de søker fred, samtidig som de oppmuntrer initiativ til boikott av Israel.

– I de palestinske selvstyremyndighetene, der lederskapet presenterer seg selv som noen som streber etter å oppnå en avtale med oss, fortsetter de brutale, utålelige provokasjonene mot staten Israel og det jødiske folket, sa Ya’alon ifølge Jerusalem Post.

– Provokasjonene manifesterer seg i utdanningssystemet og i media, hvor hatet og giften burde være støtende for ethvert menneske, sa han.

– De skaper enda en generasjon av palestinske barn som er lært opp til å se på tvangsforflytning og utslettelse av jødene som en realistisk mulighet i stedet for å utdanne dem i retning av en kultur av fred og sameksistens side om side med Israel, sa Ya’alon.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart