Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Shimon Peres flagger støtte til Herzog

Israels tidligere president Shimon Peres under statsbesøket i Norge, på Nobelinstituttet i Oslo 13. mai 2014. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Israels tidligere president Shimon Peres under statsbesøket i Norge, på Nobelinstituttet i Oslo 13. mai 2014. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Israels tidligere president Shimon Peres uttalte torsdag at han støtter opposisjonsleder Isaac Herzog i valgkampen.

Peres omtaler Herzog som ”en klartenkt leder som er til å stole på, som vil ta ansvar og være dedikert til det israelske folket”, ifølge Times of Israel.

– Det er naturlig at folk vil ha forskjellige meninger og stemme etter sin overbevisning. Jeg for min del støtter Isaac Herzog som statsminister, sier Peres.

Han nevner ingenting om Tzipi Livni, som er statsministerkandidat sammen med Herzog for ”Zionist Union”, felleslisten til Arbeiderpartiet og Hatnua. De skal etter planen styre landet i to år hver, dersom de vinner valget.

Peres, som selv tilhører Arbeiderpartiet som Herzog leder, var statsminister da Isaac Herzogs far Chaim Herzog var president.

– Jeg har kjent Isaac Herzog og hans familie i årevis. Jeg har sett på nært hold hvordan han har steget i gradene til høye posisjoner, og tatt del i tunge diskusjoner og avgjørelser om Israels framtid, sier Peres.

Netanyahus parti Likud uttaler at det er åpenbart at Peres, som selv hører til på venstresiden i politikken, vil støtte Zionist Union.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart