Vant førsteplass med hjelp av sosiale medier

Rotem Rabi er Miss Israel i 2017. (Foto: Facebook)

Rotem Rabi er Miss Israel i 2017. (Foto: Facebook)

Rotem Rabi (21) er den nye Miss Israel.

Conrad Myrland

11.05.2017 13:05

Rotem Rabi gikk til topps i Miss Israel-konkurransen denne uken. 21-åringen fra Jerusalem vant overlegent mest stemmer gjennom sosiale medier, forteller Times of Israel. På Instagram har Rabi 14.000 følgere, mer enn dobbelt så mange som de andre tre finalistene.

«Skjønnhetskonkurranser har vært en del av den zionistiske kulturen lenge før «selfie» var et ord. På slutten av 1920-tallet ble det avholdt Dronning Ester-skjønnhetskonkurranser i Tel Aviv rundt Purim-høytiden,» skriver Times of Israel.

Gal Gadot ble Miss Israel i 2004. Hun har senere gjort karriere som skuespiller og vunnet berømmelse som Wonder Woman.

Rabi tjenestegjorde som sanitetssoldat i det israelske luftforsvaret. I tillegg til å være fotomodell har hun begynt på utdannelse for å bli politietterforsker. Rabi skal representere Israel i Miss World-konkurransen i Kina i desember.

 


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør