Britisk student drept i knivangrep i Jerusalem

En person ble knivstukket på trikken i Jerusalem langfredag. (Foto: Magen David Adom)

En person ble knivstukket på trikken i Jerusalem langfredag. (Foto: Magen David Adom)

En 20 år gammel kvinne døde etter å ha blitt knivstukket på Jerusalem-trikken.

Bjarte Bjellås

14.04.2017 12:04

En 20 år gammel kvinnelig britisk student døde langfredag etter å ha blitt knivstukket flere ganger i overkroppen inne på trikken i Jerusalem. Hendelsen skal ha skjedd like utenfor Gamlebyen. Politiet mener det dreier seg om et terrorangrep, ifølge avisen Times of Israel. Terroristen ble nøytralisert og pågrepet på stedet.

Gjerningsmannen skal være 57 år og bosatt i Ras al-Amoud i Øst-Jerusalem. Politiet sier 57-åringen skal ha en historie med psykisk ustabilitet.

To andre personer ble også lettere skadet i hendelsen. De skal ha pådratt seg skader da trikken bråbremset som følge av knivangrepet. En gravid kvinne skal ha fått skader i magen, mens en mann i 50-årene skal ha skadet foten.

Politi og sikkerhetsstyrker har vært i høy beredskap på grunn av påskehøytiden. Flere hundre tusen mennesker besøker Jerusalem i løpet av påsken. IDF har tidligere advart om at terrorister ønsker å ødelegge påskehøytiden.

Hendelsen skjedde like utenfor Gamlebyen i jerusalem. (Foto: Magen David Adom)

Hendelsen skjedde like utenfor Gamlebyen i jerusalem. (Foto: Magen David Adom)


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør