43 år gammel israelsk mann kritisk skadet i knivterror

Overvåkningsbilder viser hvordan terroristen angrep butikkmedarbeideren og stakk ham gjentatte ganger med kniv. (Skjermdump fra overvåkningsvideo)

Overvåkningsbilder viser hvordan terroristen angrep butikkmedarbeideren og stakk ham gjentatte ganger med kniv. (Skjermdump fra overvåkningsvideo)

Den 19 år gamle palestinske angriperen fra Nablus er arrestert.

Conrad Myrland

02.08.2017 13:08

En 19 år gammel palestinsk mann ansatt på varehuset Shufersal i den israelske byen Yavne gikk onsdag 2. august til angrep på en 43 år gammel israeler med kniv. Ifølge foreløpige meldinger ble israeleren kritisk skadet av en rekke knivstikk i overkroppen. Politiet mener knivangrepet var politisk motivert, og at det dermed var terror, skriver Ha’aretz.

Ifølge Yedioth Aharonoth var også terrorofferet ansatt på varehuset. Filmopptak publisert i sosiale medier viser at sivile israelere holdt terroristen nede inntil politiet kom og pågrep ham. Noen av de sivile israelerne ga også terroristen spark og slag.

Se overvåkningsfilm av terrorangrepet.

 

Nettsiden miff.no er finansiert av MIFFs medlemmers årskontingent og deres frivillige donasjoner gjennom året. Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør