Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ny turistrekord i november

Jerusalem lysfestival (illustrasjonsfoto: Flickr)
- Tallene viser det enorme potensialet i turistnæringen, sier turistminister Yariv Levin.

Omtrent 290.000 turister besøkte Israel i november, en økning på 38 prosent fra november i fjor og 31 prosent fra november 2014. Besøkstallet er det høyeste for november måned i landets 68 år lange historie, forteller Yedioth Aharonoth.

Mens andre land i Midtøsten, som Egypt og Tyrkia, opplever nedgang i turismen i år – trolig som følge av politisk uro i landene, er tallene mer positive for Israel.

I perioden januar til november 2016 har totalt 2,6 millioner turister besøkt landet. Det er en økning på 2 prosent fra samme periode i 2015.

– Intensive markedsføringstiltak, som det å investere i nye land som Kina og India, i tillegg til særskilte kampanjer for vintersesongen, har resultert i rekordvekst i antall turistbesøk til Israel i november måned, sier turistminister Yariv Levin.

– Vårt mål er å fortsette med målrettede kampanjer for å fortsette å skape en kontinuerlig økning i turisttrafikken. Tallene viser det enorme potensialet i turistnæringen og det faktum at vi fører an i innovative tiltak. Det gir umiddelbare og betydelige resultater i den israelske økonomien, fortsetter Levin.

Statsråden la til at turistinntektene den sist måneden alene er beregnet til ca. 3,3 milliarder norske kroner. Dette er omtrent 400 millioner kroner mer enn november i fjor, og tilsvarer Israels årlige budsjettet for turistmarkedsføring.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart