Regjering utsetter Trajtenberg-votering

Mandag skulle den israelske regjeringen stemt over anbefalingene til “Trajtenberg-komiteen”, som har sett på måter å omfordele goder på i den israelske økonomien.

Grunnen skal være at både Shas’ og Israel Beiteinus ministere har varslet at de vil stemme imot. I stedet blir mandagens møte en debatt der de ulike ministrene får komme med sine synspunkter, mens selve voteringen vil skje i regjeringens sosialøkonomiske forum, melder Ha’aretz. Det består av en mindre gruppe ministre.

Forrige artikkelKristen pastor dødsdømt i Iran, anklaget for “zionisme”
Neste artikkelAhmadinejad til israelske jøder: – Reis “hjem”
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no