Arbeiderforeningen erklærer arbeidskonflikt

Leder i Arbeiderforeningen, Ofer Eini, erklærte tirsdag arbeidskonflikt, informerer Yedioth Aharonoth. Med det gjør han klart til å sette igang generalstreik om to uker, i god tid før den sosiale protestbevegelsens datoer for nasjonalstreik, 29. oktober og 1. november.

Eini krever at regjeringen umiddelbart etterkommer kravene til protestbevegelsen, så langt det lar seg gjøre.

– Det kan ikke eksistere noen sosial rettferdighet uten at kontraktarbeidernes situasjon tar slutt. Vi har mange arbeidere som angivelig arbeider for en arbeidsgiver, men som de facto arbeider for en annen innleier. Det er en form for slavearbeid, hevdet han i en presseuttalelse.

Lærernes ulike fagforbund er ventet å ta del i massestreiken om to uker. Det betyr at hele utdanningssektoren er ute i streik, inkludert studenter, sammen med havnearbeidere, flyplassansatte, togansatte og offentlig ansatte i kommunene og sentralt.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise