Skatteøkninger på vei

I dag er det ventet at regjeringen vedtar skatteøkninger. De som har lønn i middelklassen får økning på 1 prosent , de med høyest lønn får 2 prosent.

Skattenivået i Israel har sunket betraktelig mye de siste årene, med en regjering under ledelse av det liberaløkonomiske Likud-partiet. (Foto: Alan Cleaver, flickr.com)
Skattenivået i Israel har sunket betraktelig mye de siste årene, med en regjering under ledelse av det liberaløkonomiske Likud-partiet. (Foto: Alan Cleaver, flickr.com)

Søndag 29. juli ble det meldt at dagen etter vil regjeringen justere statsbudsjettet. Blant annet skal inntektsskatten økes på to måter:

De som tjener minst 13.000 kroner i måneden, får en økning på 1 prosent. De som tjener over 100.000 kroner i måneden, får i tillegg en økning på 2 prosent.

I tillegg regner man med å få inn 3 milliarder kroner ekstra ved å bli flinkere til å ta folk som snyter på skatten.

Skatteøkningen trer i kraft fra 1. januar 2013.

 

Forrige artikkelIsrael forbedrer jagerflyavtale med Lockheed Martin
Neste artikkelIndia og USA vil lære av Israels grensegjerde mot Egypt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no