Israelsk kleskjede åpner filial i Ramallah

Den israelske kleskjeden FOX åpner en filial i den palestinske hovedstaden Ramallah, i samarbeid med en lokal franchisetaker.
Den israelske supermodellen Bar Rafaeli er under kontrakt med kleskjeden FOX. (Illustrasjon: Picture Rafanyex)
Den israelske supermodellen Bar Rafaeli er under kontrakt med kleskjeden FOX. (Illustrasjon: Picture Rafanyex)

FOX (som ikke må forveksles med det konservative amerikanske mediekonsernet Fox) sin filial skal driftes og eies av en lokal palestinsk franschisetaker. De vil selge klær både til kvinner, barn og menn.

I april avslørte FOX at de ønsker å utvide og starte opp filialer utenfor Israels grenser, men få hadde trodd at dette inkluderte en butikk i Ramallah, forklarer Ha’aretz. På palestinsk side har flere palestinske aktivister uttalt at åpningen utgjør en «normalisering» med fienden, som burde boikottes.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise