Israelsk kleskjede åpner filial i Ramallah

Den israelske kleskjeden FOX åpner en filial i den palestinske hovedstaden Ramallah, i samarbeid med en lokal franchisetaker.

Den israelske supermodellen Bar Rafaeli er under kontrakt med kleskjeden FOX. (Illustrasjon: Picture Rafanyex)
Den israelske supermodellen Bar Rafaeli er under kontrakt med kleskjeden FOX. (Illustrasjon: Picture Rafanyex)

FOX (som ikke må forveksles med det konservative amerikanske mediekonsernet Fox) sin filial skal driftes og eies av en lokal palestinsk franschisetaker. De vil selge klær både til kvinner, barn og menn.

I april avslørte FOX at de ønsker å utvide og starte opp filialer utenfor Israels grenser, men få hadde trodd at dette inkluderte en butikk i Ramallah, forklarer Ha’aretz. På palestinsk side har flere palestinske aktivister uttalt at åpningen utgjør en “normalisering” med fienden, som burde boikottes.

Forrige artikkelUverdig angrep
Neste artikkel– Kan bli starten på den tredje intifadaen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no