Sodastream gjør vann om til vin

Den populære kullsyremaskinen kan mer enn å bare lage boblevann.

Med en sirup kan Sodastream-maskinene nå gjøre vann om til vin. (Foto: Ryan Albrey/Flickr)
Med en sirup kan Sodastream-maskinene nå gjøre vann om til vin. (Foto: Ryan Albrey/Flickr)

Israelske Sodastream er kjent for maskiner som lager boblevann, men nå har de kommet med et produkt som gjør vann om til vin. Nyvinningen er en sirup som du kan bruke i de vanlige kullsyremaskinene, skriver norske E24.

Den konsentrerte alkoholen kommer i en liten flaske som til sammen kan lage tolv glass med vin (10% alkohol). Sirupen kalles «Sparkling Gold».

– Dette er ideelt for spontane øyeblikk etter en hard dag på jobb, for gøye jentekvelder eller for en drink eller to med din kjære, sier Sodastream.

Mange vinelskere vil nok være skeptiske til et slikt produkt, men ifølge selskapet selv blir vinen deres av ypperste kvalitet. De sier at i en blindtest skal hele 76 prosent av de spurte ha likt Sodastreams vin bedre enn dyre merker som Moet & Chandon og Veuve Clicquot.

Foreløpig er produktet bare lansert i Tyskland og det er usikkert om det noen gang vil komme til Norge. Sodastream har tidligere lansert et produkt som gjør at du selv kan lage øl i løpet av sekunder.

Skuespilleren Scarlett Johansson anbefaler SodaStream-produktene.
Sodastream-maskinene kan mer enn å bare lage boblevann.
Forrige artikkelVær rask! Mindre enn 30 plasser igjen på den store 70-årsfesten for Israel i Oslo Konserthus søndag
Neste artikkel– Å prøve å få a-ha til å boikotte Israel «minner om en totalitær tankegang»
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.