Paneldebatt i MIFF Oslo – April

Paneldebatt arrangert av Med Israel for fred i Oslo 25. april 2006. Paneldeltakere var Bjørn Jacobsen (sv), Morten Høglund (frp), Jan Benjamin Rødner (MIFF) og Øyvind Sagedal (Palestinakomiteen). 6 minutt. Bjørn Jacobsen (sv) sammenlignet Hamas med Haugianerne LAST NED HELE DEBATTEN PÅ VIDEO: Lav kvalitet (1 MB) - Middels kvalitet (28 MB) - Beste kvalitet (58 MB)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Paneldebatt arrangert av Med Israel for fred i Oslo 25. april 2006. Paneldeltakere var Bjørn Jacobsen (sv), Morten Høglund (frp), Jan Benjamin Rødner (MIFF) og Øyvind Sagedal (Palestinakomiteen). 6 minutt.
Bjørn Jacobsen (sv) sammenlignet Hamas med Haugianerne
LAST NED HELE DEBATTEN PÅ VIDEO: Lav kvalitet (1 MB) – Middels kvalitet (28 MB) – Beste kvalitet (58 MB)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelKampene raser videre, minst 28 drept tirsdag
Neste artikkelEhud Barak fikk 51,3 prosent
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise