Paneldebatt i MIFF Oslo – november

Med Israel for fred arrangerte debattmøte mellom Jan-Benjamin Rødner og Kåre Willoch i Byhallen i Kristiansand onsdag 8. november 2006. 9x9 minutt. LAST NED HELE DEBATTMØTET PÅ VIDEO: Høy oppløsning (316 MB) Lav oppløsning (82 MB) LAST NED HELE DEBATTMØTET PÅ MP3: Beste kvalitet (39 MB) Redusert kvalitet(20 MB)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Med Israel for fred arrangerte debattmøte mellom Jan-Benjamin Rødner og Kåre Willoch i Byhallen i Kristiansand onsdag 8. november 2006. 9×9 minutt.
LAST NED HELE DEBATTMØTET PÅ VIDEO: Høy oppløsning (316 MB) Lav oppløsning (82 MB)
LAST NED HELE DEBATTMØTET PÅ MP3: Beste kvalitet (39 MB) Redusert kvalitet(20 MB)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelStanset to kvinnelige selvmordsterrorister
Neste artikkelShimon Peres blir Israels niende president
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise