Benny Morris: Bill Clintons fredsforslag 2000/2001

Professor Benny Morris beskriver hovedinnholdet i president Bill Clintons fredsplan, som han presenterte for Israels statsminister Ehud Barak og PA-formann Yasser Arafat i desember 2000. Dette er et utdrag fra et foredrag Morris holdt på MIFFs landsmøte på Høg-Jæren i månedsskiftet juni/ juli 2007. 7,5 minutt.

Professor Benny Morris beskriver hovedinnholdet i president Bill Clintons fredsplan, som han presenterte for Israels statsminister Ehud Barak og PA-formann Yasser Arafat i desember 2000. Dette er et utdrag fra et foredrag Morris holdt på MIFFs landsmøte på Høg-Jæren i månedsskiftet juni/ juli 2007. 7,5 minutt.

Forrige artikkelBenny Morris: Israel tilbød Syria 99,9 prosent av Golan-høydene i 1999/2000
Neste artikkelFakta om Staten Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.