Benny Morris: Hva ble Arafat tilbudt under Camp David-forhandlingene i 2000?

Professor Benny Morris forteller hva Israels statsminister Ehud Barak tilbød Yasser Arafat under Camp David-forhandlingene i 2000. Dette er et utdrag fra et foredrag Morris holdt på MIFFs landsmøte på Høg-Jæren i månedsskiftet juni/ juli 2007. 9 minutt.

Professor Benny Morris forteller hva Israels statsminister Ehud Barak tilbød Yasser Arafat under Camp David-forhandlingene i 2000. Dette er et utdrag fra et foredrag Morris holdt på MIFFs landsmøte på Høg-Jæren i månedsskiftet juni/ juli 2007. 9 minutt.

Forrige artikkelFakta om Staten Israel
Neste artikkelLar 256 palestinere gå fri
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.