Ti fakta du må kjenne før du kritiserer Israel

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, forklarer til ungdomspolitikere hva som var feil og hva som var farlig med eksamen i norsk hovedmål 28. mai og gir ti fakta som alle må kjenne til før de skal kritisere Israel. Se hele foredraget.
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred. (Foto: Erik Nilssen)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred. (Foto: Erik Nilssen)

Foredraget ble holdt på et åpent møte i regi av Stavanger FpU tirsdag 3. juni 2014. Myrland innleder med å kritisere eksamen i norsk hovedmål gitt til avgangselever i videregående skole 28. mai 2014.

Se hele foredraget her:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel– Dramatisk opprustning i Gaza
Neste artikkel– Ekte lederskap er å tjene, ikke å herske
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise