MIFF markerer Krystallnatten i flere byer

Se og del foredraget «Krystallnatten er nær oss» av Conrad Myrland.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

MIFF Gjøvik og MIFF Sunnmøre arrangerer fakkeltog mot jødehat torsdag 9. november. I Gjøvik blir det deretter foredrag av Hallgrim Berg, sekretær i MIFF Hallingdal. I Ålesund holder Rebekka Rødner, daglig leder i Hjelp Jødene Hjem, appell.

I MIFF Molde holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag med tittelen Løgnindustrien mot Israel i Norge. Dersom teknikken fungerer, kan du følge foredraget direkte fra MIFFs Facebook-side fra litt over kl. 19.00.

Vi håper å se alle Israel-venner i nærheten av Gjøvik, Ålesund og Molde på arrangementene!

I 2013 holdt Myrland foredraget Krystallnatten er nær oss på Hamar. Foredraget er sett over 1100 ganger på YouTube og Facebook har registrert over 5000 visninger.

Se hele foredraget på YouTube:

Se hele foredraget på Facebook:

Krystallnatten er nær oss

I dag for 77 år siden ble omkring 90 jøder drept i pogromer i Nazi-Tyskland og Østerrike, enda flere tok selvmord i fortvilelse, noen titusen unge jødiske menn ble sendt i konsentrasjonsleir og av disse døde et stort antall i månedene som fulgte, hundrevis av synagoger ble påtent eller ramponert og tusenvis av jødiske forretninger ødelagt eller skadet. Mange støttet pogromene – og enda flere var likegyldige.Vi KAN IKKE være likegyldige – Krystallnatten er nærmere enn vi tror! Hør og DEL talen!

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Mandag 9. november 2015

Vi håper du vil dele foredraget i sosiale medier!

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise