MIFF markerer Krystallnatten i flere byer

Se og del foredraget «Krystallnatten er nær oss» av Conrad Myrland.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

MIFF Gjøvik og MIFF Sunnmøre arrangerer fakkeltog mot jødehat torsdag 9. november. I Gjøvik blir det deretter foredrag av Hallgrim Berg, sekretær i MIFF Hallingdal. I Ålesund holder Rebekka Rødner, daglig leder i Hjelp Jødene Hjem, appell.

I MIFF Molde holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag med tittelen Løgnindustrien mot Israel i Norge. Dersom teknikken fungerer, kan du følge foredraget direkte fra MIFFs Facebook-side fra litt over kl. 19.00.

Vi håper å se alle Israel-venner i nærheten av Gjøvik, Ålesund og Molde på arrangementene!

I 2013 holdt Myrland foredraget Krystallnatten er nær oss på Hamar. Foredraget er sett over 1100 ganger på YouTube og Facebook har registrert over 5000 visninger.

Se hele foredraget på YouTube:

Se hele foredraget på Facebook:

Krystallnatten er nær oss

I dag for 77 år siden ble omkring 90 jøder drept i pogromer i Nazi-Tyskland og Østerrike, enda flere tok selvmord i fortvilelse, noen titusen unge jødiske menn ble sendt i konsentrasjonsleir og av disse døde et stort antall i månedene som fulgte, hundrevis av synagoger ble påtent eller ramponert og tusenvis av jødiske forretninger ødelagt eller skadet. Mange støttet pogromene – og enda flere var likegyldige.Vi KAN IKKE være likegyldige – Krystallnatten er nærmere enn vi tror! Hør og DEL talen!

Posted by Med Israel for fred (MIFF) on 9. november 2015

Vi håper du vil dele foredraget i sosiale medier!Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise