MIFF markerer Krystallnatten i flere byer

Se og del foredraget «Krystallnatten er nær oss» av Conrad Myrland.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

MIFF Gjøvik og MIFF Sunnmøre arrangerer fakkeltog mot jødehat torsdag 9. november. I Gjøvik blir det deretter foredrag av Hallgrim Berg, sekretær i MIFF Hallingdal. I Ålesund holder Rebekka Rødner, daglig leder i Hjelp Jødene Hjem, appell.

I MIFF Molde holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag med tittelen Løgnindustrien mot Israel i Norge. Dersom teknikken fungerer, kan du følge foredraget direkte fra MIFFs Facebook-side fra litt over kl. 19.00.

Vi håper å se alle Israel-venner i nærheten av Gjøvik, Ålesund og Molde på arrangementene!

I 2013 holdt Myrland foredraget Krystallnatten er nær oss på Hamar. Foredraget er sett over 1100 ganger på YouTube og Facebook har registrert over 5000 visninger.

Se hele foredraget på YouTube:

Se hele foredraget på Facebook:

Krystallnatten er nær oss

I dag for 77 år siden ble omkring 90 jøder drept i pogromer i Nazi-Tyskland og Østerrike, enda flere tok selvmord i fortvilelse, noen titusen unge jødiske menn ble sendt i konsentrasjonsleir og av disse døde et stort antall i månedene som fulgte, hundrevis av synagoger ble påtent eller ramponert og tusenvis av jødiske forretninger ødelagt eller skadet. Mange støttet pogromene – og enda flere var likegyldige.Vi KAN IKKE være likegyldige – Krystallnatten er nærmere enn vi tror! Hør og DEL talen!

Posted by Med Israel for fred (MIFF) on 9. november 2015

Vi håper du vil dele foredraget i sosiale medier!

Forrige artikkelVil du bli MIFF-medlem nr. 11.000?
Neste artikkel– Jeg har Israel i mitt hjerte
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.