Med terroristenes egne ord

Se dokumentaren “Palestinsk jihad” om årsakene til at palestinske terrorister ønsker å drepe jøder og israelere i selvmordsaksjoner.

"Jeg sier til mine stridende brødre at de må fortsette med å drepe jødene inntil den aller siste." (Skjermdump fra filmen "Palestinsk jihad")

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Palestinske myndigheter bruker en stor del av budsjettet til å lønne terrorister som sitter fengslet i Israel. Jo lengre de har sittet i fengsel (og det er ofte knyttet til hvor mange israelere de har deltatt i å drepe), jo større beløp mottar de.

Her er noen av terroristene som mottar månedslønn for å ha organisert selvmordsangrep, forsøkt å sprenge seg selv, eller klart det, men overlevd. Lytt til det de sier!

"Jeg kommer ikke til å ha medlidenhet med noe israelsk barn, og jeg kommer ikke til å angre selv om det måtte være en barnehage full av barn." (Skjermdump fra filmen)
“Jeg kommer ikke til å ha medlidenhet med noen israelske barn, og jeg kommer ikke til å angre selv om det måtte være en barnehage full av barn.” (Skjermdump fra filmen)

Den fransk-israelske dokumentarfilmskaperen Pierre Rehov gjennomførte intervjuene. Husk å dele!

"Jeg ønsker å dø som en martyr." (Skjermdump fra filmen)
“Jeg ønsker å dø som en martyr.” (Skjermdump fra filmen)

"Jeg har alltid visst hvor jeg ville sprenge meg selv." (Skjermdump fra filmen)

“Jeg har alltid visst hvor jeg ville sprenge meg selv.” (Skjermdump fra filmen) 

Her kan du se den rundt 15 minutter lange dokumentarfilmen.

Relaterte artikler:

Planla terrorangrep for å få lønn fra PA

NRK tar feil, «absolutt alle» tar ikke avstand fra selvmordsbomber mot sivile

Jordan nekter å utlevere kvinnen som sto bak selvmordsbombingen av en pizzarestaurant i Jerusalem i 2001

 

Forrige artikkelNorske medier har ikke oppdaget at Israel er under angrep
Neste artikkel– Vi vil beskytte våre barn, samme hvilken pris de må betale i Gaza
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.