Her kan du se seks lærerike filmer

Her blir alt fra palestinsk dyremishandling til korrupsjon avdekket.
Mange palestinske ledere og ledere i terrororganisasjoner bor i store villaer. (Foto: Skjermdump video)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Her er en samling av seks korte dokumentarer produsert av den fransk-israelske journalisten Pierre Rehov. Filmene viser sider ved det palestinske samfunnet som norske og internasjonale medier ikke forteller. Filmene viser blant annet hvor utbredt korrupsjon er i det palestinske samfunnet. Mens noen palestinere lever under kummerlige forhold, lever andre et liv i overdådig luksus. De seks filmene varer mellom åtte og 24 minutter.

Denne 17 minutter lange videoen eksponerer den palestinske korrupsjonen. Se hvordan palestinske ledere bor i store palasser:

Denne 10 minutter lange filmen eksponerer palestinsk apartheid:

Denne 23 minutters videoen avdekker den sanne historien bak palestinernes kamp mot den jødiske staten:

Denne 8 minutters videoen viser hvordan palestinere blir belønnet av palestinske myndigheter for å drepe jøder:

Denne 16 minutters videoen tar for seg den vanskelige situasjonen til kristne palestinere i de palestinske selvstyreområdene:

Denne 14 minutters videoen tar for seg palestinsk dyremishandling (advarsel om sterke bilder):Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise