MIFF sendte gratulasjon til Israel

Se vår sending i forbindelse med feiringen av Israels nasjonaldag.

MIFFs daglige leder Conrad Myrland intervjuer Arsen Ostrovsky direkte fra Israel. (Foto: Skjermdump)

I dag feires Jom ha’atsma’ut, Israels nasjonaldag. Den moderne staten Israel fyller 72 år. Vanligvis er denne dagen en stor fest i Israel, men koronasituasjonen har gjort årets feiring noe spesiell. Det fortalte Arsen Ostrovsky, direktør for The Israeli-Jewish Congress, i en direktesending på MIFFs Facebook-side.

Ostrovsky ble intervjuet av MIFFs daglige leder Conrad Myrland, som benyttet anledningen til å gratulere han og resten av Israel med dagen. Her kan du se opptak av sendingen, som også inkluderer klipp fra MIFFs markering av Israels 70-årsdag i Oslo konserthus i 2018:

Skriv Gratulerer med 72-årsdagen til Israel i kommentarfeltet

Skriv Gratulerer med 72-årsdagen til Israel i kommentarfeltet

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Onsdag 29. april 2020
Forrige artikkelEran Lerman: Israels regionale perspektiver i skyggen av epidemien
Neste artikkelRedd Barna får servere demonisering av Israel til frokost på NRK
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.