MIFF sendte gratulasjon til Israel

Se vår sending i forbindelse med feiringen av Israels nasjonaldag.
MIFFs daglige leder Conrad Myrland intervjuer Arsen Ostrovsky direkte fra Israel. (Foto: Skjermdump)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I dag feires Jom ha’atsma’ut, Israels nasjonaldag. Den moderne staten Israel fyller 72 år. Vanligvis er denne dagen en stor fest i Israel, men koronasituasjonen har gjort årets feiring noe spesiell. Det fortalte Arsen Ostrovsky, direktør for The Israeli-Jewish Congress, i en direktesending på MIFFs Facebook-side.

Ostrovsky ble intervjuet av MIFFs daglige leder Conrad Myrland, som benyttet anledningen til å gratulere han og resten av Israel med dagen. Her kan du se opptak av sendingen, som også inkluderer klipp fra MIFFs markering av Israels 70-årsdag i Oslo konserthus i 2018:

Skriv Gratulerer med 72-årsdagen til Israel i kommentarfeltet

Skriv Gratulerer med 72-årsdagen til Israel i kommentarfeltet

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Onsdag 29. april 2020Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise