Hva mener folk på gata om Israel?

Vi har spurt tilfeldige mennesker i Kristiansand.
Folk på gata i Kristiansand sier hva de mener om Israel, fred og mediedekningen. (Foto: Skjermdump)

MIFFs journalist Bjarte Bjellås har intervjuet tilfeldige mennesker på gata i Kristiansand om hva de mener om Israel og fred. Hvor får de sin informasjon om Israel fra? Blir de påvirket av norske medier? Her kan du se resultatet:

Det er kanskje ikke så rart at enkelte mener Israel burde gitt palestinerne vaksiner, når norsk media de siste ukene har drevet kampanjejournalistikk mot Israel. Sannheten er at Israel verken har ansvaret eller autorisasjon til å vaksinere palestinerne. Det får du derimot ikke høre om i norske medier.

Hva synes du om svarene som ble gitt? Legg igjen en kommentar:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise