Hva mener folk på gata om Israel?

Vi har spurt tilfeldige mennesker i Kristiansand.
Folk på gata i Kristiansand sier hva de mener om Israel, fred og mediedekningen. (Foto: Skjermdump)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

MIFFs journalist Bjarte Bjellås har intervjuet tilfeldige mennesker på gata i Kristiansand om hva de mener om Israel og fred. Hvor får de sin informasjon om Israel fra? Blir de påvirket av norske medier? Her kan du se resultatet:

Det er kanskje ikke så rart at enkelte mener Israel burde gitt palestinerne vaksiner, når norsk media de siste ukene har drevet kampanjejournalistikk mot Israel. Sannheten er at Israel verken har ansvaret eller autorisasjon til å vaksinere palestinerne. Det får du derimot ikke høre om i norske medier.

Hva synes du om svarene som ble gitt? Legg igjen en kommentar:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise