Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kuwait TV: Allah gjorde jødene til apekatter og griser

Predikanten Sheik Nayef Hajjaj Al-Ajami taler på Kuwait TV 25. november 2011 (Memri)
Predikanten Sheik Nayef Hajjaj Al-Ajami taler på Kuwait TV 25. november 2011 (Memri)
Det var ikke akkurat et budskap om fred og toleranse som ble formidlet på Kuwait TV 25. november 2011.

Predikanten Sheik Nayef Hajjaj Al-Ajami starter sin tale med å fortelle om «kampen» mot jødene og hvor viktig han mener denne kampen er for muslimer. Han ber det han kaller sine brødre og søstre om å lese historiebøker så de kan få vite hvor «onde» jødene var i tidligere tider, men ifølge predikanten er jødene enda verre i dag. Han avslutter med å si at Allah omdannet jødene til aper og griser.

Innslaget inngår i en lang serie av lignende innslag på arabiske tv-kanaler, inkludert palestinsk tv. Uten motforestillinger blir religiøse hatbudskap mot jøder forkynt, og effekten blir at jøder dehumaniseres.

En rekke av de arabiske tv-stasjonene med hatbudskap kan sees gjennom satelitt-tjenester eller internett også blant arabere i Europa. Dette kan være med på å radikalisere andre- og tredje generasjons innvandrere i Europa mer enn foreldregenerasjonen.

Her er et utdrag fra prekenen, oversatt fra engelsk:

Tjenere av Allah, la oss være klar over at vår kamp med jødene er en troskamp, identitetskamp og eksistensiell kamp. Les Koranen, hvor Allah sier: «Aldri vil jødene eller de kristne være fornøyd med deg før du følger deres trosbekjennelse.» Slik kan du vite hva jødene skjuler i sine hjerter.

Les hva Allah sier: «Sterkest blant menn i fiendskap til de troende finner du jødene og polyteister.» Slik kan du kjenne omfanget av deres fiendskap mot muslimer, og deres hat mot tilhengere av profeten Muhammed. Disse menneskene…

Brødre og søstre, dere bør lese historiebøker, så dere kan kjenne historien til dette folket, og så dere kan vite at jødene fra fortiden var onde, og jødene i dag er enda verre.

De er utakknemlige, de forvrenger ordet [til Allah], de tilber gullkalven, drepte profetene, de er fiender av de guddommelige profetier, avskummet av menneskeheten, som forårsaket forbannelsen og vreden til Allah, og som Allah omdannet til aper og griser og til tilbedere av avguder.

(Conrad Myrland bidro til denne artikkelen.)

Jødene i Israel får med seg mange av hatbudskapene i arabiske medier. De har all grunn til å frykte hva som vil skje dersom de igjen skulle komme under muslimsk og arabisk dominans. Med Israel for fred (MIFF) støtter jødenes rett til et nasjonalt hjemland i Israel. Bli medlem du også!


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart