Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Baird forsvarer Canadas Israel-støtte

Canadas utenriksminister John Baird (Foto: Andrew Rusk)
Canadas utenriksminister John Baird (Foto: Andrew Rusk)
- Canada vil stå med den jødiske staten og det jødiske folk i deres kamp for å forsvare selve sin eksistensberettigelse, uttalte Canadas utenriksminister John Baird torsdag.

Baird var en av hovedtalerne ved The Religious Liberty Dinner i Washington denne dagen, et diplomat-, politiker- og VIP-arrrangement som tar opp religionsfrihet verden over.

– Vi mener at moderne antisemittisme også lever i den overdimensjonerte kritikken som Israel får, og i det at folk benekter deres rett til å eksistere, sa han under sin tale.

– Verden kan ikke bare tolke ordene til Hamas, Hizbollah og Iran som ren retorikk og risikere å blidgjøre disse frastøtende aktørene på samme måten som verden blidgjorde nazistene […] Under vår statsminister og under denne utenriksministeren vil Canada stå med den jødiske staten og det jødiske folk, i deres kamp for å forsvare selve sin eksistensberettigelse, la Baird til.

Kristne utsatt «alt for ofte»
Utenriksministeren tok også de kristne i Midtøsten i forsvar, som blir utsatt for menneskerettighetsbrudd «alt for ofte», ifølge ham selv.

– Mange av oss deler den dype bekymring over den nåværende situasjonen i Iran og grove brudd på iranske innbyggeres rett til å praktisere sin kristendom. I Egypt har koptiske kristne stadig blitt angrepet […] Og ellers blir romerskkatolske prester og andre kristne ledere med deres lekfolk drevet til å undergrunnsgudstjenester, mens deres ledere blir anholdt av staten, påpekte Baird.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart