Bestill boken Dobbeltspill, Sviket mot fredsprosessen

Mahmoud Abbas og de andre Fatah-lederne forsikrer sine norske venner at de ønsker en varig fred basert på en tostatsløsning, men forteller noe helt annet til sin egen befolkning.

Boken Dobbeltspill, Sviket mot fredsprosessen inneholder 320 sider med grundig dokumentasjon som viser forholdet palestinske selvstyremyndigheter og Fatah har til Israel, jøder, fred og terror med mer.
Boken Dobbeltspill, Sviket mot fredsprosessen inneholder 320 sider med grundig dokumentasjon som viser forholdet palestinske selvstyremyndigheter og Fatah har til Israel, jøder, fred og terror med mer.

Utad gir palestinske selvstyremyndigheter inntrykk av at de tar avstand fra terror og hat-indoktrinering, men mange eksempler beviser det motsatte.

I mai 2012 lanserte MIFF boken Dobbeltspill – Sviket mot fredprosessen.

 

Eksempelsider fra boken

[issuu viewMode=singlePage width=420 height=289 embedBackground=%2300a2e8 titleBarEnabled=true showHtmlLink=false backgroundColor=%2300a2e8 documentId=120509070238-b10ae97c0a9f4b38bf27938efa4ff41f name=dobbeltspill-sviket-mot-fredsprosessen username=miff tag=fredsprosess unit=px v=2]

 

Eli Wiesel anbefaler boken

"Saken er skremmende... Når man gjør barn til hatets agenter, er forbrytelsen hundre ganger mer alvorlig... Det finnes ikke noe som haster mer i dag enn den saken dere tar opp i denne boken. Tusen takk for at dere holder oss våkne." Nobelprisvinner Eli Wiesel.
“Saken er skremmende… Når man gjør barn til hatets agenter, er forbrytelsen hundre ganger mer alvorlig… Det finnes ikke noe som haster mer i dag enn den saken dere tar opp i denne boken. Tusen takk for at dere holder oss våkne.” Nobelprisvinner Eli Wiesel.

 

Sikre deg hele bokserien som starter nå!

Boken Dobbeltspill er startskuddet på en serie på syv MIFF-bøker med aktuelle temaer knyttet til Israel, jødene og Midtøsten. Vi planlegger 1-2 utgivelser i året. Alle bøkene kommer i et vakkert og moderne design. Når alle syv bøkene har fått plass i bokhyllen din, vil de danne MIFFs vakre logo (se bilde). Bli medlem av MIFFs bokklubb fra første stund for å sikre deg alle utgivelsene! Medlemskapet er gratis.
Boken Dobbeltspill er første bok i en serie på syv MIFF-bøker med aktuelle temaer knyttet til Israel, jødene og Midtøsten. Vi planlegger 1-2 utgivelser i året. Alle bøkene kommer i et vakkert og moderne design. Når alle syv bøkene har fått plass i bokhyllen din, vil de danne MIFFs vakre logo (se bilde). Bli medlem av MIFFs bokklubb fra første stund for å sikre deg alle utgivelsene! Medlemskapet er gratis.

 

Dine fordeler som medlem i MIFFs bokklubb
– Du mottar alle bøkene rykende ferske fra trykkeriet, uten ekstra forsendelseskostnad. Giro medfølger.
– Du får 10 prosent rabatt ved kjøp av 3 bøker, 20 prosent ved kjøp av 5 bøker og 30 prosent rabatt ved kjøp av 10 bøker.

For spesialbestillinger, kontakt MIFF på post@miff.no eller tlf. 41 17 67 80.

Forrige artikkelProtestaksjon i Tel Aviv mot regjeringsavtale
Neste artikkelAbbas “klar til å forhandle”, men stiller fortsatt forhåndskrav
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.