Møt Hamas-kvinnens barnebarn

Umm Nidals sønner utmerket seg i krigen mot jødene. Den ene skal ha laget den første Kassam-raketten, en annen drepte fem israelske studenter i et skyteangrep. Barnebarna sier de ønsker å følge i de samme fotspor og lovpriser "ærens bombe" som "med sitt blod skapte frihet".
Umm Nidals barnebarn synger på Al-Aqsa TV 29. mars 2013. (Skjermdump via Memri)
Umm Nidals barnebarn synger på Al-Aqsa TV 29. mars 2013. (Skjermdump via Memri)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

29. mars sendte Al-Aqsa TV, kanalen til Hamas-bevegelsen, et intervju med flere av barnebarna til Umm Nidal, den mektige Hamas-kvinnen som døde tidligere i måneden. Det er tydelig at dette er et barneprogram, også programlederne er barn.

Først får vi høre at Imans far laget Kassam-raketter “for å frigjøre Jerusalem”. Datteren Iman er stolt over farens arbeid og at han ble en martyr. Hun sier også at hun ønsker seg å følge i hans fotspor.

Et annet barnebarn, Janin, får spørsmål om en drøm bestemoren hadde før hun døde. Her skal Umm Nidal ha forstått at hun kom til å møte sine terrorsønner i Paradis.

Et tredje barnebarn leser et dikt med en oppfordring til alle muslimske mødre, døtre og søstre om ikke å holde sine sønner og brødre borte fra kampen: “Al-Aqsa moskéen forventer at vi blir den neste generasjon som marsjerer mot den. Ikke ta fra oss offiserene, soldatene og de som elsker martyriet. (…) Mødrene sender sine sønner til seier eller til Paradis, om Allah vil.”

“Jihad gir stolthet og ære til deg når du blir en som søker martyriet,” synger barna. De lovpriser “ærens bombe” som “med sitt blod skapte frihet”.

– Spør Fatima Al-Najjar hvordan man skal leve et ærefult liv, synger barna. De henviser til en palestinsk bestemor som 23. november 2006 utløste eksplosiver like ved en gruppe israelske soldater nord på Gaza-stripen. Fatima Al-Najjar hadde ni barn og et stort antall barnebarn da hun gjennomførte sitt selvmordsangrep.

Barnas sang avsluttes med oppfordring til å gi applaus av en programleder i kyllingkostyme.

Til slutt i klippet ser vi de unge programlederne oppsummere hva de har lært.

– Vi må ofre vårt liv for hjemlandet skyld, så vi kan behage Allah og frigjøre Palestina og Jerusalem, sier den første.

– Vi må kjempe jihad og holde ut, for å frigjøre vårt land, sier den andre.

– Livet til alle martyrer er verdifullt, men ingen pris er for høy å betale for hjemlandets sak, sier den tredje.

Se hele innslaget med engelsk teksting her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SV7a53s3HFg[/youtube]

Les full transkripsjon av innslaget fra Memri.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise