Haniyehs barnebarn innlagt i Israel

Hamas’ statsminister på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh, fikk sin sønns datter innlagt på sykehus i Israel.

Livet til Hamas-statsminister Ismail Haniyehs barnebarn stod ikke til å redde for israelske leger. (Foto: Joe Catron, flickr.com)
Livet til Hamas-statsminister Ismail Haniyehs barnebarn stod ikke til å redde for israelske leger. (Foto: Joe Catron, flickr.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Ett år gamle Aamal Haniyeh sliter med en alvorlig betennelse i tarmsystemet som har rammet nervesystemet hennes. Søndag mottok Israel telefon fra PAs kontor på Gaza, med en forespørsel om å få innlagt datteren, da situasjonen hennes hadde forverret seg.

Men etter et opphold på barnesykehuset Schneider i Petah Tikva ble hun sendt tilbake til Gaza-stripen, etter at legene konkluderte at det ikke var noe de kunne gjøre.

Hamas’ offisielle mediekanaler har ikke rapportert sykehusinnleggelsen med et eneste ord, ifølge Times of Israel.

I fjor reddet israelske leger livet til Ismail Haniyehs svoger, som led av betydelige hjerteproblemer.

Forrige artikkelTjener opptil 400.000 kroner på å drepe jøder
Neste artikkel– Å utsette atomsamtaler vil bringe Iran nærmere atombomben
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no