Barneterroristene til Hamas behandles på israelske sykehus

I dag morges kom det et klart eksempel på at Hamas bruker barnesoldater, nok en krigsforbrytelse fra terrorgruppen. Israelske leger arbeider for å redde livet til en palestinsk 16-åring som deltok i terrorangrep inn i Israel.
IDF har beslaglagt blant annet disse Hamas-våpen etter en trefning for noen dager siden. (Foto: IDF)
IDF har beslaglagt blant annet disse Hamas-våpen etter en trefning for noen dager siden. (Foto: IDF)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

En 16 år gammel Hamas-terrorist blir behandlet på et israelsk sykehus i Ashkelon, etter at han ble skadet i kamper med israelske styrker inne i Israel. Dette meldte Israel Radio tirsdag ettermiddag ifølge Times of Israel. 16-åringen skal ikke ha vært ved bevissthet da han ankom sykehuset.

Før daggry mandag tok to grupper Hamas-terrorister seg inn i Israel via tunneler. Den ene gruppen, kledd i israelske uniformer, tok seg inn i Israel i nærheten av Kibbutz Nir-Am. Den andre tok seg inn like ved Erez, flere kilometer nordøst for byen Beit Hanoun på Gazastripen. Begge gruppene kom i trefninger med israelske styrker og led store tap, men den ene gruppen lyktes i å ta livet av en israelsk offiser og tre soldater. Det er ikke klart hvilken av de to gruppene 16-åringen tilhørte. En annen Hamas-terrorist skal ifølge rapporten få behandling på et sykehus i Beersheba.

Det ble også meldt at IDF-soldater som har kjempet i Gaza blir behandlet for skader etter å ha stått overfor 13-14-årige palestinske barn med bombebelter.

Når disse unge terroristene blir drept, blir det meldt med krigsoverskrifter i Norge at barn er drept. I en del tilfeller kunne det nok med rette stått barneterrorister. Al Jazeeras oversikt (oppdatert frem til for noen dager siden) viste at det store flertallet drepte var menn i stridsdyktig alder. Også for barn var det klar overvekt av gutter i forhold til jenter.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise