Barneterroristene til Hamas behandles på israelske sykehus

I dag morges kom det et klart eksempel på at Hamas bruker barnesoldater, nok en krigsforbrytelse fra terrorgruppen. Israelske leger arbeider for å redde livet til en palestinsk 16-åring som deltok i terrorangrep inn i Israel.
IDF har beslaglagt blant annet disse Hamas-våpen etter en trefning for noen dager siden. (Foto: IDF)
IDF har beslaglagt blant annet disse Hamas-våpen etter en trefning for noen dager siden. (Foto: IDF)

En 16 år gammel Hamas-terrorist blir behandlet på et israelsk sykehus i Ashkelon, etter at han ble skadet i kamper med israelske styrker inne i Israel. Dette meldte Israel Radio tirsdag ettermiddag ifølge Times of Israel. 16-åringen skal ikke ha vært ved bevissthet da han ankom sykehuset.

Før daggry mandag tok to grupper Hamas-terrorister seg inn i Israel via tunneler. Den ene gruppen, kledd i israelske uniformer, tok seg inn i Israel i nærheten av Kibbutz Nir-Am. Den andre tok seg inn like ved Erez, flere kilometer nordøst for byen Beit Hanoun på Gazastripen. Begge gruppene kom i trefninger med israelske styrker og led store tap, men den ene gruppen lyktes i å ta livet av en israelsk offiser og tre soldater. Det er ikke klart hvilken av de to gruppene 16-åringen tilhørte. En annen Hamas-terrorist skal ifølge rapporten få behandling på et sykehus i Beersheba.

Det ble også meldt at IDF-soldater som har kjempet i Gaza blir behandlet for skader etter å ha stått overfor 13-14-årige palestinske barn med bombebelter.

Når disse unge terroristene blir drept, blir det meldt med krigsoverskrifter i Norge at barn er drept. I en del tilfeller kunne det nok med rette stått barneterrorister. Al Jazeeras oversikt (oppdatert frem til for noen dager siden) viste at det store flertallet drepte var menn i stridsdyktig alder. Også for barn var det klar overvekt av gutter i forhold til jenter.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise