Nytt rakettangrep fra Gaza

En rakett avfyrt fra Gaza-stripen slo ned i nærheten av storbyen Ashkelon lørdag kveld.

Brann i en åker etter rakettangrep fra Gaza-stripen. (Foto: Arkiv GPO)
Brann i en åker etter rakettangrep fra Gaza-stripen. (Foto: Arkiv GPO)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Lokale kilder i Ashkelon-området melder til israelske medier at de hørte minst én eksplosjon da en rakett fra Gaza-stripen slo ned lørdag kveld. Raketten skal ha slått ned i et åpent område og det er foreløpig ikke noen meldinger om skade på personer eller eiendom.

Rakettalarmen gikk i Ashkelon omkring klokken 20.40 norsk tid.

Natt til søndag besvarte det israelske forsvaret rakettangrepet ved å gå til luftangrep mot terrorbaser nord på Gaza-stripen. Ingen personer er meldt skadet i det israelske motangrepet.

Også tidligere denne uken ble Israel angrepet av raketter fra Gaza. Hamas-myndighetene på Gaza-stripen sier en militant gruppe med bånd til IS står bak rakettangrepene.

Forrige artikkel– Jøder dreper barn for å bake påskebrød med blodet deres
Neste artikkelJødenes historie i Norge fra 1680 til i dag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.