Israels luftvåpen forhindret bombeangrep

Ryggsekken i sanden inneholder en bombe som var tiltenkt angrep mot israelske grensepatruljer ved Gaza, ifølge det israelske forsvarets talsmann Peter Lerner. (Foto: Peter Lerner / Twitter)
Ryggsekken i sanden inneholder en bombe som var tiltenkt angrep mot israelske grensepatruljer ved Gaza, ifølge det israelske forsvarets talsmann Peter Lerner. (Foto: Peter Lerner / Twitter)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En gruppe terrorister i Gaza var i ferd med å utplassere en bombe ved grensegjerdet mot Israel da israelske fly gikk til angrep mot dem onsdag morgen. Bomben var ment å ramme israelske soldater på den andre siden av grensen, ifølge det israelske forsvarets etterretningsinformasjon.

Ifølge Hamas ble en mann drept og tre skadet i luftangrepet. Hamas påstår at det var et israelsk marineskip som angrep, men det er bekreftet fra israelsk hold at det dreier seg om et luftangrep. Angrepet skjedde nord på Gaza-stripen. Det er ikke bekreftet hvilken terrororganisasjon mennene var tilknyttet.

Forsvarets etterretning oppdaget samtidig flere andre veibomber i området, som også skal ha vært tiltenkt angrep mot israelske grensepatruljer. Som respons til den trusselen disse bombeplanene utgjør, har IDF bedt israelske bønder i området nær den nordlige delen av Gaza-grensen om å holde seg på god avstand fra grensegjerdet inntil videre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Styrkene som bevokter grensen mot Gaza står overfor en økende trussel fra fiendtlige terrorgrupper som er ute etter å destabilisere situasjonen på bakken. IDF vil fortsette å beskytte Israels innbyggere og styrkene som er på vakt ved grensene, sier forsvarets talsmann Peter Lerner ifølge Times of Israel.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag