Rakettangrep og skyteangrep fredag kveld

Fire raketter ble avfyrt fra Gaza mot Israel fredag kveld. Kort tid tidligere ble to israelske soldater rammet av et skyteangrep på Vestbredden.
Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel. Dette bildet er fra Gaza-krigen i 2014. (Illustrasjonsfoto: IDF)

Fire raketter fra Gaza eksploderte i Sør-Israel fredag kveld, ifølge Ynetnews.com. Rakettalarmen gikk i Sderot og i lokalsamfunnene i Sha’ar Hanegev-regionen. Etter alt å dømme landet rakettene på åpne områder. Det er ikke meldt om skader. Dette er de første rakettangrepene fra Gaza siden slutten av januar, og den mest massive aksjonen siden 1. januar, da fem raketter ble avfyrt mot Israel.

På Vestbredden ble to israelske soldater skadet i et skyteangrep litt tidligere fredag kveld, ifølge blant andre Times of Israel. Angrepet fant sted langs vei nr. 443, som er en gjennomfartsvei gjennom Vestbredden, i nærheten av bosetningen Beit Horon. Den ene av soldatene ble skutt i nedre del av kroppen, mens den andre slapp fra angrepet med overfladiske skader. Begge er fraktet til Sha’are Zedek-sykehuset i Jerusalem. Angriperen kom seg unna, og israelske sikkerhetsstyrker er på leting etter den skyldige.

I ettermiddag ble en 30 år gammel israelsk mann knivstukket av en palestinsk terrorist i Jerusalem. Uken har vært preget av en rekke terrorangrep.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise