20.000 likes for dødelig terror i sjokoladerestaurant

Tusen har klikket “fantastisk”. Kun fire har klikket “trist”.

Skjermdump fra Shahab News Agency.
Skjermdump fra Shahab News Agency.

Bli med inn i Hamas-verden, den islamistiske palestinske bevegelsen som fikk flest stemmer ved sist valg og som kontrollerer Gaza-stripen.

Kl. 22.27 onsdag 8. juni meldte den Hamas-tilknyttede Facebook-siden Shahab News Agency at “det palestinske folk på Vestbredden og Gaza-stripen skyter fyrverkeri og deler ut søtsaker etter Tel Aviv”. Mindre enn to timer tidligere drepte to palestinske terrorister fire israelere på en sjokoladerestaurant i Tel Aviv. Det var altså terrordrapene som ble feiret. Som for å understreke terroristenes religiøse motivasjon og ideologi, har Shahab og andre palestinere gitt terrorangrepet navnet “Operasjon Ramadan”.

Hvordan reagerer Facebook-sidens følgere når fire jøder er drept?

Du kan lese denne artikkelen på norsk fordi det er Israel-venner som støtter MIFFs arbeid med kontingent og gaver. Klikk her for å bli med på laget! 

11 timer senere har 20.000 klikket “liker”, 1.000 har klikket “fantastisk”, 152 har klikket “haha”, 9 har klikket “wow”, 5 har klikket “sint” og 4 har klikket “trist”.

Fire tårer – én tåre for hvert av ofrene.

Hvis ikke norske medier rapporterer om hvordan terrordrap mot jøder utløser stor glede og entusiasme i større deler av det palestinske samfunnet, er det vanskelig for nordmenn å forstå hvorfor israelerne føler de må gjøre sikkerhetstiltak.

Forrige artikkel– Kaldblodig mord utført av kriminelle terrorister
Neste artikkel– Fordømmer brutalt terrorangrep
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -