Rakett avfyrt fra Gaza landet utenfor Netivot

Ingen ble skadet da en rakett ble avfyrt fra Gaza mot Israel onsdag kveld.

Rakett avfyrt fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Islamistene på Gazastripen har avfyrt mange raketter mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

En rakett ble onsdag kveld avfyrt fra Gazastripen og landet utenfor byen Netivot i Sør-Israel med sine 32.000 innbyggere. Raketten landet i et tomt område, og det er ikke meldt om at den skal ha forårsaket skader, skriver avisen Times of Israel.

Hebraiske medier, som siterer militærkilder, sier raketten trolig ikke er avfyrt av Hamas, men av andre radikale salafistgrupper på Gazastripen. Det er to uker siden forrige gang det ble avfyrt raketter fra Gazastripen mot Israel.

Det israelske forsvaret skal torsdag morgen ha svart på onsdagens rakettangrep med å bombe to Hamas-installasjoner nord for Gaza. Israelske myndigheter holder Hamas ansvarlig for alle raketter avfyrt fra den Hamas-kontrollerte Gazastripen.

Forrige artikkelJens Jorde i MIFF Sunnmøre: Israel som teknologisk stormakt
Neste artikkelIsraelsk film vant pris ved filmfestivalen Kosmorama i Trondheim
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.